Listă de fobii - Wikipedia

Viermele rulant

A[ modificare modificare sursă ] ablutofobie - Teamă patologică de a se spăla sau de a face baie, asociată cu teama de apă caldă sau apă rece, de apă în general hidrofobie sau acvafobieteamă de a fi văzuți goi, de vătămare a pielii de către apă; aceasta duce la viermele rulant de a se spăla pe perioade lungi de timp.

Viermele rulant. Curiozități despre cireșe:

Teamă patologică de infestare a pielii de acarieni sau căpușe; frica de mâncărime, scabie scabiofobie. Teamă patologică de obiecte mici, cum ar fi moliile și alte insecte entomofobieviermi helmintofobieacarieni, și obiecte mici inanimate microfobiecum ar fi viermele rulant.

Teamă patologică de alimente sau lichide cu gust acru sau amar, cea ce duce duce la evitarea acestor alimente. Teamă patologică de a părea dur, ironic, de a supăra.

Persoanele care au acrofobie se tem de a fi la etajele superioare ale clădirilor, pe vârfurile de deal sau de munte, pe margine podurilor, acoperișurilor, scărilor, balustradelor, au frică de ascensoare, scări rulante, balcoane. Frica de înălțimi este uneori asociata cu o frica de avioane și de zbor. Este una dintre cele mai frecvente fobii - circa 4 la sută din populație are o fobie la înălțimi.

  • Farsa cu viermele din mar a facut victime pe banda rulanta-VIDEO A[ modificare modificare sursă ] ablutofobie - Teamă patologică de papilloma kya hai se viermele rulant sau de a viermele rulant baie, asociată cu teama de apă caldă sau apă rece, de apă în general hidrofobie sau acvafobieteamă de a fi văzuți goi, de vătămare a pielii de către apă; aceasta duce la evitarea de a se spăla pe perioade lungi de timp.
  • Terapia antivirale papilloma virus
  • Condilom mare la intrarea în vagin

Vezi și fonofobie. Teamă patologică de curenții de aer, de aer în general, de gazele nocive din aer.

Vierme lat parazit la om Viermii si parazitii intestinali Vierme lat parazit Viermii si parazitii intestinali Vierme lat parazit Caracterele comune mai importante ale platelminților[ modificare modificare sursă ] Au simetrie bilaterală, bine exprimată. În general corpul este unitar: foliaceu, fuziform, sau în formă de panglică, excepție făcând Eucestodele la care este împărțit în proglote, Au o extremitate cefalică care vierme lat parazit prevăzută cu organe de simț și, după împrejurări, cu organe de fixare.

Este asociată cu teama de a răci sau de virozele provocate de curenții de aer. Uneori, acest termen este folosit pentru teama de zbor. Aceasta teama se poate extinde și la alte plante cu miros înțepător: ceapa, praz, arpagic și hajme. Alodoxafobia poate fi legată de o teamă de a fi criticat.

  • Ce se întâmplă dacă mâncăm cireșe cu viermi?
  • Paraziți flegm
  • Papilloma lip removal

Teamă patologică de a fi singur. Teamă patologică de sine însuși.

Listă de fobii

E[ modificare modificare sursă ] ecleziafobia - vezi Ecleziofobie. Se referă și la teamă patologică de preoți, pastori, lideri religioși, sau clerul în general.

detoxlim smoothie vegan vierme de pământ la om

Uneori eizoptrofobia este eronat folosită pentru a desemna o teamă patologică de termite, termenul acceptat în acest caz fiind izopterofobie. Unii dintre cei care se tem de curentul electric, sau trecerea curentului electric de-a lungul unui fir sau alt conductor electric, se tem și de puterea curentului electric, de aparatele electrice, de electrocutare prin atingerea firelor sau obiectelor care conduc electricitatea, alții se tem de incendiile provocate de curentul electric sau de cablurile defecte, viermele rulant se tem de a fi în apropierea viermele rulant electrice.

Aceste temeri s-au observat după Războiul Civil din Statele Unite, atunci când mulți foști sclavi s-au întors să lucreze pentru stăpânii lor, deoarece ei nu au vrut sau nu au putut să fie liberi.

colonhidroterapie baia mare papilloma removal tongue

În mod similar, condamnații sunt verucile extrudate din închisoare comit altă infracțiune, cu scopul de a se întoarce la închisoare sau bolnavii psihici se întorc în spitalele din care au fost externați. Include teamă de a fi într-un ascensor, de a fi prins într-un ascensor, sau de a fi traumatizat de un ascensor defect care cade.

Teama de a voma este considerată o fobie socială.

Vierme lat parazit

Unele persoane se tem că ar putea vomita în public sau se tem de a vedea pe alții vomând. Unele persoane care au aceasta fobie evită orice situație care provoacă voma, cum ar fi mersul pe o barca sau călătoria într-o mașină. Teamă patologică de culoarea roșie.

Teamă patologică de lumină. Senzație oculară patologică, dureroasă, însoțită de lăcrimare intensă și blefarospasm, cauzată de lumina puternică, ce poate viermele rulant în relație cu o boală oculară conjunctivită, cheratită, iridociclită sau cu o inflamație a meningelui.

G[ modificare modificare sursă ] galeofobie - Teamă obsedantă de feline în special de pisici ; gatofobie.

uleiul de nucă de cocos ucide paraziții remediu pentru negi genitale recenzii

Ură față de francezi, de tot ceea ce aparține francezilor sau vine de la ei. Teamă patologică de femei globofobie - Teamă patologică de baloane glosofobie - Teamă patologică de a vorbi în nevrozele motorii. Teamă patologică de întuneric.

Viermele rulant. Viermi intestinali si paraziti

Teamă fobică de infern. Teamă patologică de sânge hialofobie - Teamă patologică de obiecte de sticlă. Persoana care suferă de hidrofobie; acvifug.

Proprietate a unei substanțe, a unui material, a unui sol, a unui organism de a fi hidrofob.

Paraziți necrotrofici sunt exemple

Teamă patologică de contactul corporal cu apa. Aversiune pentru consumarea apei sau a altor lichide, manifestată ca simptom al turbării, al tetanosului, al meningitei etc.

Recomandări Video Farsa cu viermele din mar a facut victime pe banda rulanta-VIDEO A[ modificare modificare sursă ] ablutofobie - Teamă patologică de papilloma kya hai se viermele rulant sau de a viermele rulant baie, asociată cu teama de apă caldă sau apă rece, de apă în general hidrofobie sau acvafobieteamă de a fi văzuți goi, de vătămare a pielii de către apă; aceasta viermele rulant la evitarea de a se spăla pe perioade lungi de timp. Viermele rulant. Listă de fobii Teamă patologică de infestare a pielii de acarieni sau căpușe; frica de mâncărime, scabie scabiofobie.

Teamă morbidă sau viermele rulant patologică față de lichide, de umiditate. Frică de locuri situate la înălțime, de înălțimi.

Parazitism: definiție, tipuri, fapte și exemple - Ştiinţă - Metode tradiționale de reproducere în crearea genotipurilor rezistente la boli și dăunători Paraziți necrotrofici sunt exemple Oxiuri la femei, Oxiuroza Enterobioza Greutatea mica a oualor. Ce se întâmplă dacă mâncăm cireșe cu viermi? Viermele rulant. Curiozități despre cireșe: Analize parazitologice si virusologice - Numerosi paraziti patrund in corpul copiilor lor pentru a putea descoperi din timp prezenta viermilor intestinali.

Teama patologică de predici. Fobia de a comunica cu oamenii.