Dieta Oshawa, dieta care promite marea cu sarea. De ce am esuat dupa 3 zile - Mama pentru doi

Detoxifierea oshawa, Fa aceasta cura de detoxifiere o data pe an: dieta Oshawa.

Distribuiti pe Facebook Dieta Oshawa este o dieta macrobiotica, in care timp de 10 zile ai voie sa mananci numai cereale.

Nu voi ţine 10 zile de regim Oshawa. Simt că organismul meu are nevoie de proteine, dar şi de vitaminele şi mineralele din legume şi fructe. Plus că, din păcate, traversez o perioadă mai dificilă emoţional şi consider că regimul e prea restrictiv.

7 alimente esentiale pentru sanatatea ficatului - detoxifierea ficatului

Îl voi relua cu siguranţă în primăvară. Acum, cred că e momentul pentru nişte concluzii, la finalul celor 5 zile: — nu am simţit deloc senzaţia de foame, tocmai pentru că am avut libertatea de mânca atât cât am poftit.

detoxifierea oshawa

Dar cât detoxifierea oshawa şi grâu fiert poţi mânca? Prin urmare, am mai sărit unele mese, deci este posibil ca scăderea în greutate să se fi datorat unui aport caloric redus.

Poftele s-au atenuat după două zile şi au dispărut după vreo patru.

detoxifierea oshawa

Interesant este că nu mi-a fost poftă de dulce, cu excepţia unei seri în care am şi amestecat o jumătate de linguriţă de miere cu grâul fiert.

Se pare că după o perioadă în care te hrăneşti cu ceva total diferit, aparatul nu mai recunoaşte acel organism.

detoxifierea oshawa

Prin urmare, nu am putut compara măsurătorile iniţiale cu cele de acum. Concluzia mea: 5 zile sunt relative uşor de ţinut, dacă nu ai activităţi prea solicitante şi dacă nu treci printr-o perioadă dificilă.

detoxifierea oshawa

Jurnalul complet al celor 5 zile de Oshawa: Ziua 1în care am început cu rondele de orez. Ziua 2cu pofte, vise şi orez negru. Ziua 3în care am descoperit parfumatul orez thai.

detoxifierea oshawa

Ziua 4cu delicioasele turtiţe de grâu. Foto: Marius Bărăgan Tags: cereale detoxifiere hrisca mei detoxifierea oshawa oshawa Bianca Poptean Sunt deja 10 ani de când scriu pentru Ce se întâmplă doctore, timp în care am realizat sute de articole, interviuri cu medici și specialiști în diverse domenii, materiale video, conferințe și emisiuni live.

detoxifierea oshawa

Mai mult, sunt mamă a doi băieți minunați care mi-au oferit ocazia să văd lumea