Supliment alimentar Gold Nutrition Multi Vitamin

Suplimente detoxifiante

Conținutul

  Prezentare generala Detoxifiere maxima Organismul are nevoie de detoxifere periodic, pentru a nu avea probleme cu lipsa de energie, durerile de cap, problemele de memorie, alergii.

  suplimente detoxifiante

  Detoxifiant comprimate este un amestec de plante si uleiuri esentiale, conceput cu scopul de a realiza procese de detoxifiere renala, hepatica, intestinala si cutanata.

  Acesta permite obtinerea unei eficiente suplimente detoxifiante in procesul de epurare realizat la nivelul intregului organism. De ce comprimatele de la Dacia Plant?

  suplimente detoxifiante

  Plante atent selectionate, concentrate in extracte standardizate de inalta calitate, ce au dus la obtinerea celor mai puternice si eficiente comprimate de pe piata. Forma prezentare: 60 comprimate Produsul nu contine coloranti si conservanti.

  suplimente detoxifiante

  Mod de administrare Adulti si tineri peste 15 ani: cate comprimate de 3 ori pe zi. Se recomanda cure de 3 luni cu 3 saptamani pauza.

  suplimente detoxifiante

  Contraindicatii Sarcina, alaptare, intoleranta la oricare dintre componentele produsului. Contribuie la - eliminarea lichidelor in exces din corp, - accelerarea tranzitului suplimente detoxifiante, - normalizarea proceselor de sudoratie.

  suplimente detoxifiante

  Ingrediente brusture Arctium lappa - radacini mg ; trei-frati-patati Viola tricolor - parti aeriene mg ; senna Cassia angustifolia - frunze 75 mg ; soc Sambucus nigra - flori 75 mg ; angelica Angelica archangelica - radacini 25 mg ; cardamom Elettaria cardamomum -seminte 25 mg ; ulei esential de ienupar Juniperus communis 2 mg ; ulei esential de salvie Salvia officinalis 2 mg ; agent de incarcare: celuloza microcristalina; agent antiaglomerant: dioxid de siliciu coloidal.